J2 Ventilationsteknik AB

Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra start på denna vecka. Det här med ovk i Haninge med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och därför tänkte jag skriva ett inlägg om detta idag. Ni är en hel del som har uttryckt er ha problem med att hitta bra företag inom detta, och jag kan verkligen förstå det. J2 Ventilationsteknik AB heter det företag som jag och min sambo valde att vända oss till för inte så länge sedan, när vi behövde hjälp med vår ovk. Ovk står för obligatorisk ventilationskontrol, och som det låter är detta obligatoriskt. Vi har tidigare haft svårt för att hitta bra företag inom detta, vilket såklart har känts väldigt synd. Vi har stött på en hel del företag som sagts kunna hjälpa oss, men som sedan visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella. De anställda hos J2 Ventilationsteknik AB arbetar väldigt mycket med kundservice, vilket är någonting som jag verkligen uppskattar hos ett företag. De visade på en gång att de ville skapa en bra relation till oss som kunder, för att vi skulle kunna bli så nöjda som möjligt med den hjälp som vi skulle få.

De visade sig även vara riktigt erfarna och kunniga inom sitt yrke, vilket såklart är det absolut viktigaste hos ett företag som detta. De arbetade med noggrannhet, kvalitet och effektivitet för att ge oss ett bra resultat. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Haninge, Huddinge eller Tyresö med omnejd att vända er till just J2 Ventilationsteknik AB.